Royalspan

Kies hier uw taal:

Nederlands Français Deutsch English Español Italiano 中文

Royal Energy

verpakking pellet

royalspan solar energy

Royalspan

Royal Energy

De bouwstenen van ons bedrijf zijn bodembedekking en millieuvriendelijke brandstof. Wij verwerken restproducten
uit de houtindustrie tot verschillende eindproducten, zoals de Biomasspellet.

Royalspan

Deze producten bieden we aan onder de naam Royalspan Energy. Continu blijven we de mogelijkheden van onze grondstoffen onderzoeken. Daardoor zijn we in staat vernieuwende en duurzame producten op de markt te brengen.

Met uitstekende distributiefaciliteiten leveren we deze producten internationaal aan groothandelaren. Al sinds 1967 handelt Royalspan in bodembedekkers. Mede door die jarenlange ervaring, maar in het bijzonder door onze vooruitstrevendheid, zijn we één van de meest toonaangevende houtverwerkingsbedrijven in Europa.

Biomasspellet
Een CO2 neutrale brandstof

De Biomass houtkorrel is een CO2 neutrale brandstof, welke wordt aangeduid met de term 'pellet'. Deze Biomasspellet wordt gebruikt voor de verwarming van ruimtes en het opwekken van energie. Steeds meer consumenten zijn geïnteresseerd in millieuvriendelijke brandstoffen als deze, vanwege voortdurend stijgende energieprijzen en toenemende druk op het terugbrengen van CO2-uitstoot.

Royal Energy presenteerde de Biomasspellet in 2005. Met de Biomasspellet kunt u uw woning verwarmen zonder dat het milieu belast wordt. Het product is namelijk helemaal C02-neutraal. Dit wil zeggen dat de boom, de grondstof voor de productie van de Biomasspellet, evenveel C02 opneemt als er bij verbranding wordt uitgestoten.

De Biomasspellet is uniek door zijn afmetingen en produceert een goed controleerbare en vooral schone verbranding. Dit product is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote automatische installaties die de vuurhaard automatisch voorziet van pellets met behulp van een wormwiel.

logo logo logo